طب سنتی و سرطان سینه | درمان سرطان سینه

در حالی که برخی از غذاها ممکن است از ابتلا سرطان سینه جلوگیری کنند، برخی دیگر ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند. به این ترتیب، بهتر است مصرف غذاها و نوشیدنی‌های زیر را کاهش دهید یا  به منظور درمان سرطان سینه به طور کامل از خوردن آن‌ها اجتناب کنید:

الکل: مصرف الکل، به ویژه نوشیدن زیاد، ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

فست فود: خوردن منظم فست فود دارای معایب بسیاری است، از جمله افزایش خطر بیماری قلبی، دیابت، چاقی و سرطان سینه.

غذاهای سرخ شده: تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی سرشار از غذاهای سرخ شده ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. در واقع، در مطالعه‌ای بر روی 620 زن ایرانی زیر 50 سال، مصرف غذای سرخ‌شده بزرگ‌ترین عامل خطر برای ابتلا به سرطان سینه بود.

گوشت‌های فرآوری شده: گوشت‌های فرآوری شده مانند بیکن و سوسیس ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند. بررسی منابع معتبر 18 مطالعه در سال 2018، مصرف گوشت بسیار فرآوری شده را با 9 درصد بیشتر خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط کرد.

شکر اضافه شده: رژیم غذایی سرشار از قند ممکن است با افزایش التهاب و بیان آنزیم‌های خاص مرتبط با گسترش سرطان، به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.

کربوهیدرات‌های تصفیه شده: رژیم‌های غذایی سرشار از کربوهیدرات‌های تصفیه شده، از جمله رژیم معمولی غربی، ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد. سعی کنید کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید و محصولات شیرین را با محصولات غلات کامل و سبزیجات غنی از مواد مغذی جایگزین کنید.

 درمان سرطان سینه با گیاهان دارویی

بیشتر بخوانید:

درد سرطان سینه

تغذیه و سرطان سینه